Detta hittar du på Tajala.se

Välkommen till Tajala. se!

interior designHär kommer du att hitta det mesta som rör inredning och smarta DIY-projekt i hemmet. Jag som driver bloggen älskar att göra saker själv och bygger ofta mina egna lösningar när det är något nytt jag behöver. Nu tänkte jag även att jag skulle kunna dela med mig av mina tips och idéer till er. Min kreativa hjärna går ständigt på högvarv och jag har alltid ett nytt och spännande projekt på gång.

Söker du till exempel tips på hur du enkelt kan göra en egen sänggavel eller hur du bygger dina egna lampor? Då har du absolut hittat rätt. Jag bor i ett mysigt litet hus som är under ständig förändring, något som jag kommer att dela med mig av här. Kanske kommer jag i vissa poster även att dra mig ut i trädgården och tipsa er om olika saker ni kan fixa själva för att förgylla även den.

Några av mina vänner:

www.keno-resultat.com

www.linabjorkskog.com

Jag jobbar i många olika material så oavsett om du gillar att bygga, att sy eller att skapa saker i lera så får du fina tips här på bloggen. Jag hoppas det ska bli en plats som du gärna återvänder till när du är i behov av ny inspiration. Jag ska göra mitt absolut bästa för att väcka nya och spännande idéer.

Kort sagt, jag hoppas att du ska trivas här hos mig. Jag välkomnar alla nya läsare med största värme och tar så klart själv gärna emot olika DIY-tips från er. Det finns nästan inget som gör mig så glad som en riktigt bra DIY.

Mina vänner